Bliv medlem

Bliv medlem allerede i dag og vær med til at skabe en bedre hverdag for dig som selvstændig translatør og tolk.

Som medlem af Translatørforeningen nyder du godt af foreningens mange medlemsfordele, og du støtter vores store arbejde for translatørers og tolkes profession og virke i Danmark.

Hvad koster det?
Det koster kun 314 kr./mdr. at være medlem i kategori 1, der er for selvstændigt praktiserende translatører og tolke.

Læs om alle vores medlemskategorier her:

Hvad forventer vi af dig?
Vi er en interesseorganisation, der værner om translatørers og tolkes profession. Derfor stiller vi nogle krav til dig som medlem. Du kan læse mere om kravene i vores vedtægter.

Hvad kan du forvente af os?
Til gengæld for dit medlemskab og din indsats for at styrke translatørernes og tolkenes ry og omdømme og arbejdsvilkår giver vi dig en række fordele som medlem, der unægtelig gør det lidt sjovere at være selvstændig erhvervsdrivende translatør og tolk i Danmark. Du kan læse om alle fordelene her.

Interesseret i at blive medlem af Translatørforeningen
– foreningen, hvor vi arbejder for hinandens bedste?

Skriv til os: