Boglancering af oversættelsesantologi

Modersmål-Selskabet udgiver en oversættelsesantologi i november, og boglanceringen bliver holdt i samarbejde med Translatørforeningen. Formålet med antologien er at give læserne et indblik i de overvejelser, som oversættere må gøre sig af praktisk og teoretisk art før og under (og efter) arbejdet med teksterne. Redaktionen har i den forbindelse henvendt sig til en bred kreds af oversættere og har minsandten også medtaget et afsnit med om tolkning i forhold til retssikkerhed.

Attraktivt tilbud til medlemmer af Translatørforeningen:

I anledning af boglanceringen tilbydes medlemmer af Translatørforeningen, der ønsker at blive medlem af Modersmål-Selskabet et 2023-medlemskab inkl. oversættelsesantologien for kun 200 kr. Et medlemskab koster normalt 250 kr. for et år, og antologien koster desuden 159 kr. for ikke-medlemmer.

Torsdag den 24. november 2022 kl. 19-21.
Dørene lukker kl. 19, eller når salen er fuld. Der er plads til i alt 50 personer.

Kommunikation & Sprog
Kantinen
Hauser Plads 20, 3. sal
1127 København K

Pris
Deltagelse er gratis for medlemmer af Modersmål-Selskabet og Translatørforeningen.
Hvis du ikke er medlem, kan du købe bogen for 159 kr. i døren. Ellers koster det 50 kr. at deltage, som betales i døren.