Julemiddag for medlemmer / Aarhus Ø

Translatørforeningen inviterer sine medlemmer til julemiddag på Aarhus Ø

Det foregår i år på Restaurant Havnær, Dagmar Petersens gade 119, 8000 Århus.

Torsdag den 25. november 2021 kl. 18:00-

Du vil få serveret restaurantens julemenu, der består af 10 serveringer. Hertil serveres to glas vin/øl/vand og en kop kaffe/te, alt sammen som en del af dit medlemskab. Drikkevarer ud over det anførte foregår på egen regning.

Om maden: Havnær har taget de allerbedste juleretter og tilført dem et moderne touch. Menuen serveres i bedste Social Dining-stil og består af følgende 10 serveringer:

– 5 julesnacks til at blive varm på

– Bagt og syltede sild med efterårstomater

– Saltede æbleskiver med skaldyr og blommer

– Sprød helleflynder med remoulade i nye klæder

– Laks og moderne rævesovs

– And med røg, beder og skum

– Svinenakke med æbler, løg og rødkål

– Variation af oste med jule garniture

– Ris al a mande, solbær og mandler

– Jule petit four

*

Alt, du skal gøre nu, er at notere datoen, skrive til sekretariatet, at du kommer inden den 16. november 2021, og huske at notere, hvis der er nogle forhold, vi skal sørge for, der bliver taget hensyn til: allergier, præferencer mht. maden eller andet på mail@translatorforeningen.dk

Praktiske oplysninger vedr. ankomst:
Bybus 23 stopper på Esther Eggebos Gade, et stenkast fra restauranten. Kommer du i bil, kan du parkere i SHIP eller Z-Huset. Restauranten er desuden i gåafstand til Aarhus C. Du kan se, hvor restauranten ligger ved at klikke på adressen øverst på siden.

Bestyrelsen og sekretariatet glæder sig til at se dig på Havnær!