Julemiddag for medlemmer / Aarhus

Translatørforeningen inviterer sine medlemmer til julemiddag i Latinerkvarteret i Aarhus

Det foregår i år på restaurant Slap af! Studsgade 8, 8000 Aarhus C

Onsdag den 30. november 2022 kl. 18:00-

*

Du vil få serveret restaurantens julebuffet, der består af nedenstående juleglæder. Hertil serveres som altid to glas vin/øl/vand og en kop kaffe/te, alt sammen som en del af dit medlemskab. Er du mere tørstig, er du hjertens velkommen til at købe yderligere drikkevarer selv.

JULEBUFFET a la SLAP AF

Gammeldags modnede sild, marineret i æblecidereddike med rødløg, kapers og dild

Karrysalat med æg, sprøde æbler og kapers

Rillette af varmrøget laks, urtemayo, havtorn og sprød rug

Grøn og violet kålsalat vendt med citrusvinaigrette og ristede kerner

Gammeldags dansk flæskesteg med hjemmesylt

Små frikadeller med hjemmesyltede agurker og rødbeder

Confiteret andelår med granatæble og urter

Kraftig andesauce smagt til med ribsgele

Rødkål kogt med kirsebær og julens varme krydderier

Stegte små kartofler vendt i brunet smør og timian

Klassisk ris a la mande serveret med kirsebærsauce med revet appelsinskal og kanel, toppet med kandiserede mandler

Groft rugbrød og rustikt hvedebrød med økologisk smør

*

Alt, du skal gøre nu, er at notere datoen, skrive til sekretariatet, at du kommer inden mandag den 21. november 2022, og huske at notere, hvis der er nogle forhold, vi skal sørge for, der bliver taget hensyn til: allergier, præferencer mht. maden eller andet på mail@translatorforeningen.dk

Efteruddannelsespoint
Du kan notere 1 point for at deltage i dette netværksarrangement.

Praktiske oplysninger vedr. ankomst:
Restauranten ligger i Latinerkvarteret, hvor det er småt med parkering. Der henvises derfor til nærmeste store parkeringsplads i nærheden, Q-park på Kystvejen 17 eller fx parkering på Borggade, der ligger parallelt med Studsgade.

Bestyrelsen og sekretariatet glæder sig til at se dig på Slap Af!

NB. Julemiddagen i København er den 8. december: Julemiddag for medlemmer / København – Translatørforeningen (translatorforeningen.dk)