Julemiddag for medlemmer / København

Translatørforeningen inviterer sine medlemmer til julemiddag i Nyhavn i København

Det foregår i år på Nyhavns Færgekro, Nyhavn 6, 1051 København K

Torsdag den 8. december 2022 kl. 18:00-(20:30)

*

Du vil få serveret restaurantens store julefrokost, der består af nedenstående juleklassikere. Hertil serveres som altid to glas vin/øl/vand og en kop kaffe/te, alt sammen som en del af dit medlemskab. Er du mere tørstig, er du hjertens velkommen til at købe yderligere drikkevarer selv. Vi har bordet i to en halv time, men mon ikke der findes en anden beværtning i Nyhavn, der med glæde vil fortsætte festen for de, der ønsker mere af det hele.

DEN STORE JULEFROKOST
1. servering
Julesild og karrysild
Æg og rejer med hjemmerørt mayonnaise
Gravad laks med hovmestersauce
Smørstegt fiskefilet med remoulade og citron

2. servering
Ribbensteg med sprød svær
Klassisk andesteg med æbler, svesker og Færgekroens julesauce
Hjemmelavet rødkål
Grønkålssalat med bacon, tranebær og appelsin
Brunede kartofler

3. servering
Risalamande med lun kirsebærsauce
*

Alt, du skal gøre nu, er at skrive datoen i kalenderen, skrive til sekretariatet, at du deltager i København inden torsdag den 1. december 2022, og huske at notere, hvis der er nogle forhold, vi skal sørge for, der bliver taget hensyn til: allergier, intolerancer eller andet på mail@translatorforeningen.dk

Efteruddannelsespoint
Du kan notere 1 point for at deltage i dette netværksarrangement.

Praktiske oplysninger vedr. ankomst:
Restauranten ligger i Nyhavn, så man kan med fordel tage metroen til Kongens Nytorv og nyde den lille gåtur over det majestætiske torv.

Bestyrelsen og sekretariatet glæder sig til at se dig på Nyhavns Færgekro.