Julemiddag for medlemmer / København

Translatørforeningen inviterer sine medlemmer til julemiddag på Frederiksberg

Det foregår i år på MADKLUBBEN FREDERIKSBERG, Solbjergvej 6, 2000 Frederiksberg

Torsdag den 9. december 2021 kl. 18:00-20:00 / 20:00-

Du vil få serveret restaurantens julemenu: Det smager af jul. Hertil serveres tre glas vin og en kop kaffe/te, alt sammen som en del af dit medlemskab. Drikkevarer ud over det anførte foregår på egen regning.

Menuen består i detaljer af følgende tre serveringer:

– GRAVAD LAKS med grillet fennikel, rugbrødschips og rævesauce

– CONFIT DE CANARD Confiteret og grillet andelår, sauteret savoykål og æbler, syltede tyttebær og andesauce

– RISALAMANDE med letpisket fløde, karamelliserede mandler og lun kirsebærsauce.

*

Eftersom restauranten kun giver os to timer, inviterer Translatørforeningen efterfølgende til en drink per deltager på foreningens regning på Green Room Bar på Falkoner Allé 9, Frederiksberg.

Alt du skal gøre nu er at notere datoen, skrive til sekretariatet, at du kommer inden den 16. november 2021, og huske at notere, hvis der er nogle forhold, vi skal sørge for, der bliver taget hensyn til: allergier, præferencer mht. maden eller andet på MAIL@TRANSLATORFORENINGEN.DK

Praktiske oplysninger vedr. ankomst:
Metrolinjen M1, M2 og M3 går nærmest lige til døren. Metrostop: Frederiksberg.
Der er parkering (den første time er gratis) i Frederiksberg Centret til kl. 21:30, mens der generelt er to-timers gratis parkering på Frederiksberg. Husk digital p-billet uanset.

Bestyrelsen og sekretariatet glæder sig til at se dig på Madklubben Frederiksberg!