Foreninger, kursusudbydere o.l.

Forening fagpolitisk betonet

Ja til sprog - skriver om sig selv:

”Ja til sprog” er et netværk for alle, der ønsker at fremme sprog i Danmark. Målet med netværket er at sætte sproget øverst på dagsordenen.

Kursusvirksomhed m.m.

Tjek sproget - en virksomhed der ikke kun udbyder kurser, men også korrektur, sproglig rådgivning m.m. De har også et dagligt sprogtip.

Aarhus Universitet - afholder ofte fagspecifikke kurser. Husk, at hvis du er medlem af AU Alumni, får du 25% på kurser og konferencer arrangeret af Aarhus Universitet, Business and Social Science.

Linguist List - International side, hvor konference/kursusudbyderen selv kan tilknytte sit arrangement.

Translatørernes sprogtræning. Her får du rabat på udvalgte kurser.

Log ind

Første gang du vil logge ind, skal du nulstille din adgangskode. Det gør du ved at vælge ”Glemt kodeord”. Angiv din e-mail-adresse og vælg ”Nulstil kodeord”. Følg dernæst vejledning i den e-mail, du modtager.

Glemt kodeord

Vi er medlemmer af EULITA