Medlemsarrangement om LinkedIn: Få direkte kunder via LinkedIn

Markedsføring behøver ikke at koste mange penge, og der er hårdt brug for, at vi translatører og tolke markedsfører os noget mere.

Dette er et medlemsarrangement for Translatørforeningens medlemmer.

Translatør og tolk i tysk, Stinna Krebs, vil give en introduktion til, hvordan du som translatør og tolk kan få flere direkte kunder via LinkedIn.
Det koster 0 kr. at bruge LinkedIn, og der ligger et kæmpe potentiale gemt der.

Stinna får i dag 80 % af sine ordrer ved at lave strategisk og klogt indhold på LinkedIn, og nu vil hun lære dig, hvordan du kan gøre det samme.

Torsdag den 28. oktober 20210

Zoom.
Link fremsendes ved bekræftet deltagelse.

Arrangementet er gratis for medlemmer af Translatørforeningen.

Der er ubegrænset antal pladser.

Tilmelding
Tilmelding sker til Translatørforeningens sekretariat: mail@translatorforeningen.dk senest den 26. oktober 2021.

Efteruddannelsespoint
Medlemmer af Translatørforeningen kan efterfølgende registrere 2 efteruddannelsespoint i deres samlede oversigt for at deltage./Efteruddannelsespointoptjeningsperioden er suspenderet for 2020-2021.