Om Translatørforeningen

Medlemmerne af Translatørforeningen har alle en translatøreksamen eller en kandidateksamen i erhvervssprog. De er autoriserede af den danske stat som translatører og tolke. Titlen er beskyttet, og translatører har eneret til at lave bekræftede oversættelser.

Medlemmerne udfører oversættelsesopgaver af enhver art, blandt andet tekster inden for jura, teknik, økonomi og markedsføring. Endvidere udføres opgaver i forbindelse med lokalisering, tekstning, sprogrevision, kvalitetssikring og andet, med anvendelse af ny sprogteknologi.

Autoriserede translatører og tolke udfører tolkeopgaver for erhvervsliv, domstole og politi.

Log ind

Første gang du vil logge ind, skal du nulstille din adgangskode. Det gør du ved at vælge ”Glemt kodeord”. Angiv din e-mail-adresse og vælg ”Nulstil kodeord”. Følg dernæst vejledning i den e-mail, du modtager.

Glemt kodeord

Vi er medlemmer af EULITA