Repræsentation

Translatørforeningen er en aktiv forening, som er repræsenteret i en række for translatørhvervet relevante fora.

Dansk Sprognævn - har tre hovedopgaver: at følge sprogets udvikling, svare på spørgsmål om dansk sprog og sprogbrug og at fastlægge den danske retskrivning og redigere den officielle danske retskrivningsordbog. Translatørforeningens repræsentant i Repræsentantskabet er Christina Furholm.

Terminologigruppener et netværk, hvis formål er at fremme dansk terminologi­arbejde, bl.a. ved. at udveksle erfaringer og arbejdsresultater. Jørgen Christian Wind Nielsen repræsenterer Translatørforeningen.

Folkemødet på Bornholm - Her tager vores flittige tolkeudvalg afsted. Du kan læse mere om tolkeudvalgets arbejde her.

NTIF - Translatørforeningen er repræsenteret her af et medlem af bestyrelsen.

SLAM! - Translatørforeningen er medarrangør af denne konference.

SprogCamp - er en forlænget weekend for de gymnasieelever, der vil mere med sprog. Her er Translatørforeningen et fast indslag med tolkning og oversættelse.

Log ind

Første gang du vil logge ind, skal du nulstille din adgangskode. Det gør du ved at vælge ”Glemt kodeord”. Angiv din e-mail-adresse og vælg ”Nulstil kodeord”. Følg dernæst vejledning i den e-mail, du modtager.

Glemt kodeord

Vi er medlemmer af EULITA