Adgangsprøve

Hele proceduren omkring optagelse i Translatørforeningen for de ansøgere, der udelukkende opfylder punkt C i optagelseskravene, varetages af evalueringsudvalget.

Hvis du således ansøger om optagelse som medlem i Translatørforeningen, fordi du mener at have en anden for translatørfaget relevant uddannelse på kandidatniveau, vil evalueringsudvalget vurdere relevansen og på baggrund af denne afsætte tid til en adgangsprøve. På baggrund af resultatet vil det blive vurderet, hvorvidt du kan blive medlem af foreningen.

Du finder ansøgningsskemaet og yderligere oplysninger om optagelse i foreningen her: Ansøgningsskema og i denne Vejledning om optagelse.

Nærmere oplysninger om adgangsprøven, finder du her: Vejledning om adgangsprøven.