Sprogense

En folkelig sprogfestival i Bogense

Velkommen til SPROGENSE

I midten af september 2021 omdannes Bogense til en folkelig sprogfestival, hvor alle er velkomne.

Sproget tages med ud i de hyggelige gader, på cafeerne, i kirken og spillestederne og skaber en platform og miljøer, hvor gæsterne involveres, og sproget levendegøres. Samtidig vil fagfolk og specialister mødes til dialog med fokus på sprogets rigdom og muligheder og dermed synliggøre sprogets mange facetter.

Byen vil summe af store og små bogstaver, ord, leg, læring, samtaler, digte, taler, dialekter, udstillinger, aktiviteter, interaktioner, emojis, sjov, sprogteknologi, musik og underholdning. På festivalen har alle mulighed for at komme til orde samt bruge og lege med sproget på mange forskellige måder. Ordet og sproget vil således være omdrejningspunktet i alle aktiviteter, udstillinger, foredrag og underholdningsindslag.

Med Corona restriktionernes udfasning fra 1. september har SPROGENSE festivalen mulighed for at optimere gæsteoplevelserne. Det betyder bl.a. forbedringer i billetkapacitet, formen og antal aktiviteter – til glæde for festivalens gæster, aktører og samarbejdspartnere.

Der arbejdes fortsat videre med denne optimering, og fra i dag vil det være muligt at bestille billetter og se det samlede program for sprogfestivalen på hjemmesiden:

 Velkommen til SPROGENSE – folkelig sprogfestival 17.-18. september i Bogense