Arrangementer og kurser

Herunder er listen over interne og eksterne arrangementer, kurser og andre oplevelser, der udbydes af eller gennem Translatørforeningen anførte.

Arrangementerne i kalenderen her er åbne for medlemmer og ikke-medlemmer af foreningen. Det fremgår af den enkelte beskrivelse (tryk på knappen Læs mere), hvorvidt der er tale om et arrangement, som Translatørforeningen står bag eller om kurset udbydes af en tredje part – i sidstnævnte tilfælde bringes udbyderens originale beskrivelsen af arrangementet, som kan være på andre sprog end dansk.

Hvis du er faldet for et arrangement, der kun henvender sig til medlemmer, kunne du jo overveje et medlemskab … Søg om medlemskab her.

Se i øvrigt arrangementer hos Kommunikation og Sprog.

Du kan eventuelt prøve at kigge på denne liste over sprogarrangementer på The Linguist List.

Har du kendskab til et kursus/seminar/konference, som du ikke kan finde i vores oversigt? Du er altid velkommen til at kontakte os.