Rabatter hos eksterne samarbejdspartnere

Translatørforeningen arbejder for at sikre dig som selvstændig. Vi ønsker at bidrage til at gøre din hverdag nemmere og billigere gennem gode rabatordninger med relevante samarbejdspartnere.

Derfor har foreningen sikret medlemmerne rabatter hos bl.a. Dansk Erhverv, Dox legaliseringsydelser, Kommunikation og Sprog, ordbogen.com, Rmail og mange flere.

Aftalen med Dansk Erhverv

Translatørforeningen har indgået en aftale med Dansk Erhverv om påtegning af bekræftede oversættelser fra foreningens medlemmer.

Aftalen giver medlemmerne adgang til 50 % rabat på listepriserne og et særligt stempel, der bekræfter translatørens kvalifikationer og ikke blot personen eller virksomheden. Efter påtegning hos Dansk Erhverv kan de bekræftede oversættelser legaliseres i Udenrigsministeriet.

Aftalen med DOX

Efter afskaffelsen af beskikkelsen og de nye regler for legalisering er der en del medlemmer, som holder igen med bekræftelse og især med legalisering. Derfor har vi indgået en aftale med DOX Visas & Legalisations til gavn for vores medlemmer. 

Aftalen betyder, at du kan bede Dox om at klare legaliseringen i henhold til alle krav fra modtagerlandet. Dox kan med fordel anvendes til de mere besværlige processer, men også til almindelig kørsel til Dansk Erhverv og Udenrigsministeriet.

Aftalen med Kommunikation og Sprog

Translatørforeningen tilbyder ligeledes sine medlemmer fordele hos KS.

Hos Kommunikation og Sprog opnår du som medlem af Translatørforeningen kontingentrabat ved dobbelt medlemskab. Det er desuden gennem vores samarbejde med Kommunikation & Sprog, at du kan få favorable private forsikringer hos Tryg til markedets mest attraktive priser.

Aftalen med ordbogen.com

Translatørforeningen har indgået en aftale med ordbogen.com for foreningens medlemmer.

Ingen i oversætterbranchen kan undvære ordbøger. Vores medlemmer får derfor rabat på uundværlige ordbøger hos ordbogen.com, der har overtaget ordbøgerne fra Gyldendal.

Aftalen med Rmail

Translatørforeningen har også indgået aftaler med Rmail for foreningens medlemmer.

Det er muligt at sende og modtage sikker mail til en fornuftig pris.
Det er også muligt at påføre digital signatur på aftaler og kontrakter med Danastar, der udbyder Rmail.