Rabatter hos eksterne samarbejdspartnere

Translatørforeningen arbejder for at sikre dig som selvstændig. Vi ønsker at bidrage til at gøre din hverdag nemmere og billigere gennem gode rabatordninger med relevante samarbejdspartnere.

Derfor har foreningen sikret dig som medlem rabatter hos Dansk Erhverv, Kommunikation og Sprog, ordbogen.com, Rmail og Permido.

Aftalen med Dansk Erhverv

Translatørforeningen har indgået en aftale med Dansk Erhverv om påtegning af bekræftede oversættelser fra foreningens medlemmer.

Aftalen giver medlemmerne adgang til 50 % rabat på listepriserne og et særligt stempel, der bekræfter translatørens kvalifikationer og ikke blot personen eller virksomheden. Efter påtegning hos Dansk Erhverv kan de bekræftede oversættelser legaliseres i Udenrigsministeriet.

Aftalen med Kommunikation og Sprog

Translatørforeningen tilbyder ligeledes sine medlemmer gode priser hos KS.

Hos Kommunikation og Sprog opnår du som medlem af Translatørforeningen rabat på de kurser, som KS selv afvikler, og kontingentrabat ved dobbelt medlemskab.

Aftalen med ordbogen.com

Translatørforeningen har indgået en aftale med ordbogen.com for foreningens medlemmer.

Ingen i oversætterbranchen kan undvære ordbøger. Vores medlemmer kan få rabat på uundværlige ordbøger hos ordbogen.com, der har overtaget ordbøgerne fra Gyldendal.

Aftalen med Rmail og Permido

Translatørforeningen har også indgået aftaler med hhv. Rmail og Permido for foreningens medlemmer.

Det er muligt at sende og modtage sikker mail til en fornuftig pris.
Det er også muligt at påføre digital signatur på aftaler og kontrakter med Danastar.