Rabatter hos eksterne samarbejdspartnere

Translatørforeningen arbejder for at sikre dig som selvstændig. Vi ønsker at bidrage til at gøre din hverdag nemmere og billigere gennem gode rabatordninger med relevante samarbejdspartnere.

Derfor har foreningen sikret dig som medlem rabatter hos Dansk Erhverv, DHL, Kommunikation og Sprog, Gyldendal og Memsource.

Aftalen med Dansk Erhverv

Translatørforeningen har indgået en aftale med Dansk Erhverv om påtegning af bekræftede oversættelser fra foreningens medlemmer.

Aftalen giver medlemmerne adgang til 50 % rabat på listepriserne og et særligt stempel, der bekræfter translatørens kvalifikationer og ikke blot personen eller virksomheden. Efter påtegning hos Dansk Erhverv kan de bekræftede oversættelser legaliseres i Udenrigsministeriet.

Aftalen med DHL

Translatørforeningen har også indgået en fordelagtig aftale med DHL på vegne af foreningens medlemmer.

Aftalen er kun gældende for medlemmer, der har tiltrådt aftalen før 1. januar 2019.

Aftalen giver medlemmerne adgang til fordelagtige priser, samtidig med at de nyder godt af DHL’s leveringssikkerhed og det professionelle indtryk, som kunden får med direkte og personlig levering.

Aftalen med Kommunikation og Sprog

Translatørforeningen tilbyder ligeledes sine medlemmer gode priser hos KS.

Hos Kommunikation og Sprog opnår du som medlem af Translatørforeningen rabat på de kurser, som KS selv afvikler, og kontingentrabat ved dobbelt medlemskab.

Aftalen med Gyldendal

Translatørforeningen har indgået en aftale med Gyldendal for foreningens medlemmer.

Ingen i oversætterbranchen kan undvære ordbøger. Vores medlemmer kan få en pæn rabat på de uundværlige ordbøger hos Gyldendal og kan desuden få gratis adgang til Gyldendals Onlineordbøger i 1 måned for at vurdere de enkelte værker.

Aftalen med Memsource

Translatørforeningen har også indgået en aftale med Memsource på vegne af foreningens medlemmer.

Mange er glade for at have et godt oversættelsesprogram, som kan lette nogle af processerne i oversættelsesarbejdet. Nu kan du få rabat på Memsource Team Start Version.