Masterclass i juridisk fransk

Online masterclass om arveforskud – FRANSK
Denne gang er fokus på terminologien inden for arveforskud i Danmark og i Frankrig.
Vi gennemgår terminologien på dansk og fransk. Hvis der er andre specifikke termer, som deltagerne ønsker at drøfte, vil de blive gennemgået i det omfang, der er tid til det.

Kurset tager som altid udgangspunkt i deltagernes egne spørgsmål. Du skal derfor sende dine konkrete spørgsmål til fx juridiske tekster eller termer, som du er stødt på i dit arbejde med oversættelse i emnet arveforskud. Spørgsmålene vil blive gennemgået og søgt besvaret i løbet af kurset. Desuden kan du fremsende ønsker til behandling af specifikke delemner. Spørgsmål m.v. mailes til underviseren senest 1 uge før afholdelsen af masterclassen.

Advokat Maria Fontanet, Jurisprudence
mf@jurisprudence.world

Fredag den 12. april 2024

Kl. 15:00-18:00

Online, link fremsendes en uge før

Medlemmer: 900 kr. ekskl. moms
Andre: 1.300 kr. ekskl. moms

Efteruddannelsespoint
Du kan som medlem af foreningen notere 4 point for din deltagelse i dette arrangement.

Tilmelding
Tilmeldingsfristen er den 2. april 2024 til sekretariatet på mail@translatorforeningen.dk
Efter tilmeldingsfristen betragtes tilmeldingerne som bindende.

Kursusarrangører
Rose Nira Glad og Translatørforeningen

Deltagerliste
Fremsendes efter tilmeldingsfristen.

Kursusbevis
Som noget nyt udstedes der kun kursusbevis på forlangende. Så skriv til sekretariatet, hvis du har brug for et bevis. Dette underskrives af foreningen og fremsendes på mail.