Rundvisning på Legaliseringen

Translatørforeningen har fået mulighed for at invitere dig og dine translatør- og tolkekollegaer til et besøg hos Legaliseringen i København fredag den 21. maj 2021 kl. 13:00-14:00.

Arrangementet vil indeholde en hilse på-seance og en mindre rundvisning på legaliseringens kontorer samt introduktion til legaliseringsteamet. Der er også afsat tid til spørgsmål.

Legaliseringen, Asiatisk Plads 2, 1448 København K

Den 21. maj 2021 kl. 12:55:

Pris
Arrangementet hos Legaliseringen er gratis for medlemmer af Translatørforeningen, mens ikke-medlemmer betaler 100 kr. pr. person ekskl. moms.

Efteruddannelsespoint
Deltager du i dette arrangement, og er medlem af Translatørforeningen, kan du notere to point i din opgørelse over efteruddannelsesaktiviteter./Efteruddannelsespointoptjeningsperioden er suspenderet for 2020-2021.

Tilmelding
Arrangementet kan have 12 deltagere – og det må blive efter først-til-fadet-princippet.
Hvis der er stor interesse, gennemfører vi to arrangementer på samme dato, dog forskudt med en time.

Tilmelding skal ske inden den 14. maj 2021  til Translatørforeningens sekretariat: mail@translatorforeningen.dk

DETTE HOLD ER SAT.
VED TILSTRÆKKELIG TILMELDING OPRETTER VI ENDNU ET ARRANGEMENT KL. 14:15 SAMME DAG, SÅ SKRIV ENDELIG TIL OS, HVIS DU GERNE VIL MED.