Online medlemsarrangement om bekræftet oversættelse og legalisering

Translatørforeningen inviterer til medlemsarrangement om bekræftet oversættelse og legalisering ved de to tidligere formænd Anne Simonsen og Benjamin Holst Kjeldsen torsdag den 20. maj kl. 17:00-19:00.

Arrangementet foregår online via Zoom (link fremsendes ved bekræftet tilmelding).

**

Uanset om du har erfaring eller er uprøvet, kan du være med, når vi skal diskutere best practice, nyeste regler og meget mere.
Der vil være et kort oplæg fra de to arrangører, mens resten af webinaret vil være baseret på erfaringsdeling.

Vi udveksler erfaringer og kan fx komme ind på følgende spørgsmål:

– Hvornår skal en oversættelse bekræftes?
– Hvordan laver man bedst en elektronisk version af sin bekræftelse?
– Hvad skal der stå i bekræftelsen – navn og adresse, sidetal, beskrivelse?
– Skal man stemple på alle sider?
– Hvornår skal en oversættelse legaliseres?
– Hvordan er det nu med Dansk Erhverv og notaren?
– Skal man lave oversætternoter, og må man nøjes med at oversætte dele af teksten?

Har du et stempel, som ikke får så meget motion, får du måske lyst til at trykke den lidt mere af efter mødet.

Online via Zoom.
Du får tilsendt linket, når vi bekræfter din tilmelding.

20. maj 2021 kl. 17-19

Pris
Arrangementet er gratis for medlemmer af Translatørforeningen, mens ikke-medlemmer betaler 100 kr. pr. person ekskl. moms.

Efteruddannelsespoint
Medlemmer af Translatørforeningen kan efterfølgende registrere 3 efteruddannelsespoint i deres samlede oversigt for at deltage, da dette arrangement tæller som et: sprogligt/fagrelateret webinar./Efteruddannelsespointoptjeningsperioden er suspenderet for 2020-2021.

Tilmelding
Tilmelding inden den 18. maj 2021 til Translatørforeningens sekretariat: mail@translatorforeningen.dk

**

Husk, der er rundvisning på Legaliseringen dagen efter, den 21. maj kl. 13 og kl. 14. Se arrangementet her. Tilmelding er nødvendigt til sekretariatet.