NY DATO // Invitation til medlemsarrangement hos Domstolsstyrelsen

NY DATO!!!

Translatørforeningen har fået mulighed for at invitere dig og dine translatør- og tolkekollegaer til et besøg hos Domstolsstyrelsen fredag den 3. december 2021 kl. 14:00-15:30.

Arrangementet vil indeholde en introduktion til Domstolsstyrelsen, herunder historien, funktionen, arbejdsopgaverne og samspillet med retterne. Der vil også være mulighed for at stille spørgsmål.

Oplægsholder: Kommunikationschef i Domstolsstyrelsen Lars Peter Schaumburg-Levy.

Efterfølgende lægges der op til et socialt netværksmøde på en nærliggende café.

Domstolsstyrelsen
St. Kongensgade 1-3
1264 København K.

Pris
Arrangementet hos Domstolsstyrelsen er gratis for medlemmer af Translatørforeningen, mens ikke-medlemmer betaler 100 kr. ekskl. moms.
Medlemmer af Translatørforeningen kan efterfølgende registrere 2 efteruddannelsespoint i deres samlede oversigt for at deltage./Efteruddannelsespointoptjeningsperioden er suspenderet for 2020-2021.

Der er plads til 35 deltagere til arrangementet.

Tilmelding
Tilmelding sker til Translatørforeningens sekretariat: mail@translatorforeningen.dk senest den 24. november.

Du må meget gerne skrive, hvorvidt du kun er interesseret i at medvirke hos Domstolsstyrelsen, eller om du ligeledes er interesseret i at medvirke til at styrke dit og dine kollegaers faglige netværk ved at deltage efterfølgende i et møde på en nærliggende café. Dette besøg er for egen regning og detaljerne for mødet planlægges på et senere tidspunkt før den 3. december.