- Snacks: Grønkålschips Flæskesvær m. chili
- Forretter: Rødbede rimmet laks – skilt peberrod – fennikel – dild Æg – rejer – purløg – mayo Paneret rødspætte – citron – grov remo Surdejsbrød, groft rugbrød og rørt smør
- Hovedret: Porchetta – urter – sprøde svær – gulerodspuré Ovnbagte kartofler – urter – havsalt Stegte svampe – fløde – palmekål – borataneløg Sprød grønkålssalat – appelsin – valnødder Spiselauget julesauce
- Dessert: Kirsebær – vanilje – pebernød
Som noget ganske særligt er der i år 3 timers ad libitum drikkevaremenu. Det vil sige, du drikker det dit hjerte begærer. Mulighederne er: Husets hvid- og rødvin, fadøl, 2 slags drinks, hjemmelavede lemonader, sodavand, alkoholfri øl og vin samt isvand. Desuden serveres der øko filterkaffe under desserten.Herefter afregnes individuelt for øvrige drikkevarer.
Har du særlige behov, der skal tages højde for, så skriv det til os sammen med din tilmelding.
TILMELDINGSFRIST
Endelig tilbagemeldingsfrist tirsdag den 14. november 2023 kl. 10:00.
Tilmelding sker på: mail@translatorforeningen.dk til Caroline eller Solveig inden fristen ovenfor. Husk for god ordens skyld at notere, om du møder op i Aarhus den 23. november eller København den 30. november (såfremt tilmeldingerne kommer til at krydse hinanden i sekretariatets indbakke).
I tilfælde af afbud, bedes du meddele dette senest den 16. november, da foreningen herefter hæfter for alle tilmeldte. På forhånd mange tak og på glædeligt gensyn til en festlig aften ad libitum.
EFTERUDDANNELSESPOINT
Du kan notere 1 point for at deltage i julemiddagen.
DELTAGERLISTE
Deles efter tilmeldingsfristen på mail.