AFLYST // Julemiddag i Aarhus for medlemmer

AFLYST GRUNDET COVID-19_RESTRIKTIONER

Kære medlem

Kom og mød dine fagfæller, venner, kontubernaler og kollegaer til julemiddag i Translatørforeningen!

Julemiddagen i Aarhus foregår torsdag den 26. november 2020 kl. 18:00, og de julede herligheder indtages på restaurant Thors Mølle, Marselisborg skov, Thors Møllevej 15, 8000 Aarhus C.

*

Menuen på Thors Mølle byder på dette traktement á tre serveringer inkl. 2 glas vin og slutteligt kaffe/te (øvrige drikkevarer er på egen regning):

VARMRØGET LAKS, APPELSIN, GRANATÆBLE og JULESALAT

SUKKERGLASERET ANDEBRYST MED FENNIKEL OG URTER, GRØNKÅL OG TYTTEBÆR

POCHERET PÆRE MED HVID CHOKOLADEKNAS OG VANILIEIS

*

Har du behov for, at der bliver taget særlige hensyn i ingredienslisten for netop din juleservering, så skriv det til os sammen med din tilmelding.

Endelig tilbagemelding skal ske 28. oktober 2020 kl. 12:00.

Tilmelding sker på: mail@translatorforeningen.dk til Caroline eller Maria inden fristen ovenfor.

Hvis der er stemning for det, er Marselisskoven med hav og grønt et oplagt sted til at gå sig rigtig sulten. Et forslag kunne være at mødes en time før og traske snakkemusklerne rigtig varme. Skriv, hvis du synes, det kunne være hyggeligt, så samler vi op på ideen senere.

På forhånd mange tak og forhåbentlig glædeligt gensyn.