Oversættelse af amerikanske kontrakter til dansk

Translatørernes sprogtræning afholder kursus i oversættelse af kontrakter til dansk.

Medlemmer af Translatørforeningen får rabat på dette kursus.

Beskrivelse:

Et kursus i oversættelse af amerikanske kontrakter med udgangspunkt i genuine tekster; der vil være mulighed for også at forholde sig til og diskutere nogle af de forskellige oversættelser, der er tilgængelige på nettet.

Kurset vil desuden indeholde nogle eksempler på ’false friends’ (Ame/BrE) inden for engelsk kontraktsprog.

Kurset er for dig, der får eller forventer at få til opgave at oversætte kontrakter på amerikansk engelsk til dansk. Der er mulighed for at indsende (uddrag af)  kontrakter med angivelse af den terminologi eller de formuleringer, der giver anledning til vanskeligheder, samt eventuelle forståelsesmæssige problemer.

Målgruppe:

Din baggrund er BA, cand. ling. merc. eller tilsvarende niveau.